یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

آسیب جدی محاصره غزه به بخش بهداشت فلسطین

 کارشناسان بخش بهداشت فلسطین تاثیر محاصره رژیم صهیونیستی بر نوار غزه را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از  پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی " المنار " ، این کارشناسان فلسطینی معتقدند که محاصره نوار غزه آسیب جدی و طولانی مدتی را به بخش بهداشت و پزشکی فلسطین وارد کرده است به گونه ای که کودکان فلسطینی بسیاری از سوء تغذیه رنج می برند.
براساس این گزارش ، اوضاع بهداشتی در بین ساکنان نوار غزه نیز بسیار  بحرانی است و زنان نسبت به زایمان در چنین شرایطی که محاصره غزه ایجاد کرده است بسیار بیم دارند و از آن نگرانند تا جایی که یکی از زنان باردار می گوید " من باور نمی کنم که من نخواهم مرد " .
آمار و اطلاعات نشان می دهد  که در جنگ 22 روزه غزه ، تمامی تاسیسات زیربنایی و مراکز بهداشتی به طور کامل و بی سابقه ای تخریب شده است. نیوین ابو رمیله از مرکز بهداشت عمومی در دانشگاه برزیت در کرانه باختری رود اردن گفت ، محاصره تحمیلی صهیونیست ها  همچنان مانع اصلی در مسیر بهبود اوضاع معیشتی و زندگی ساکنان این منطقه به شمار می رود.
در پژوهشی که درباره پیامدهای بهداشتی ناشی از تجاوز اسرائیل به نوار غزه قبل از تصمیم تل آویو به کاهش  محاصره نوار غزه صورت گرفت ، گروه تحقیقات نیوین ، شرایط بهداشتی ساکنان نوار غزه را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد و در این باره از حدود سه هزار خانواده فلسطینی نظرسنجی کرد.
بر اساس این نظرسنجی حدود یک سوم از افرادی که از آنان نظرسنجی صورت گرفت بر اثر این جنگ آواره شدند ، سی و نه درصد به طور کلی یا جزئی خانه های خود را از دست دادند و تا پایان زمان نظرسنجی که اوت سال 2009 صورت گرفت ، تنها  یک چهارم از آنان توانسته بودند خانه های خود را به طور نسبی ترمیم  کنند.بر اساس این تحقیق و نظرسنجی ، بیش از 70 درصد از خانواده ها به کمک های غذایی وابسته هستند و 57 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اوضاع و شرایط زندگی را سخت و پایین تر از حد طبیعی دانستند.
از حدود دو هزار کودک و نوجوان نیز  نظرسنجی صورت گرفت و نتایج به دست آمده حاکی از آن است که هر یک نفر از چهار نفر آنان صبحانه  نمی خوردند در حالی که صبحانه از شاخص های اصلی برای برنامه سالم غذایی است و به همین علت هر یک نفر از 10 نفر آنان به بیماری انیمیا ( کم خونی ) ، هر یک نفر از 17 نفر به بیماری سوء تغذیه و حدود دو درصد از آنان به کاهش وزن و 15 درصد از آنان به افزایش وزن و چاقی مبتلا شدند که همه این موارد ناشی از اوضاع بد غذایی و بهداشتی در غزه می باشد.
تمام/م/24



| شناسه مطلب: 155534







فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.