اختلاف شدیدرئیس و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با یکدیگر،این کشمکش زمانی به اوج خودرسیدکه...
روز گذشته آوراهام دیختر رسما در سمت وزیر جبهه داخلی رژیم صهیونیستی آغاز بکار کرد و به لشگر دو نفری باراک و نتانیاهو برای اقدام نظامی علیه ایران پیوست و همین امر سبب تشدید تنش ها در بین مقامات اسرائیلی شده است.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) هشدار دهندگان به اقدام نظامی علیه ایران در اسرائیل روز به روز در رژیم صهیونیستی در حال افزایش است و به همین دلیل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اقدام به یارگیری برای مقابله با این اعتراضات کردند و آوی دیختر رئیس سابق سرویس امنیت داخلی اسرائیل را به سمت وزیر جبهه داخلی منصوب کردند.
شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی نیز در یک مصاحبه خبری با هر سه شبکه تلویزیونی اسرائیل اعلام کرد که حمله نظامی به ایران بدون مشارکت امریکا به صلاح اسرائیل نیست وی تاکید کرد از شدت نگرانی نسبت به عواقب این اقدام شبها خواب ندارد.
در مقابل نیز آوراهام دیختر وزیر جبهه داخلی رژیم صهیونیستی نیز در مراسم بر عهده گرفتن این سمت ایران را یک تهدید جدی برای اسرائیل دانست و اعلام کرد که ما از جانب سوریه، حزب الله لبنان و حماس در در غزه مورد تهدید هستیم ولی ایران موجودیت ما را تهدید میکند.
وزیر جدید جبهه داخلی رژیم صهیونیستی رییس پیشین شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) است.وی با آوردن دلایلی سعی در رد نظرات تمام مخالفان جنگ با ایران کرد وی مدعی شده توان جنگی ارتش اسرائیل باعث می شود که اسرائیلیهای پشت جبهه در زمان جنگ هیچ آسیبی نبینند. این در حالی است که بنا به اعتراف مقامات نظامی رژیم صهیونیستی هیچ یک از سامانه های ضد موشکی رژیم صهیونیستی اعم از گنبد آهنین، آرو (پیکان) و ختس (هیتس) از کارآمدی لازم برای مقابله با موشک های مقاومت برخوردار نیستند.
این کشمکش ها زمانی به اوج خود رسید که پس از مصاحبه پرز دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شیمون پرز نباید از اختیارات رسمی خود پا را فراتر بگذارد.وشیمون پرز در بررسی و تحلیل شرایط مسیر را درست طی نکرده است و پا را از حیطه اختیارات خود فراتر گذاشته است .
پس از صدور این بیانیه توسط دفتر نخست وزیری دفتر شیمون پرز نیز اعلام کرد که رئیس رژیم صهیونیستی دیدگاه خود را به صراحت اعلام داشته است.
مقامات رژیم صهیونیستی سعی دارند تا دامنه ایران هراسی را به جامعه صهیونیستی منتقل کنند و آقای اوری ساگی یکی از مسئولان قدیمی اطلاعات ارتش اسرائیل ضمن انتقاد سخت از جو تبلیغاتی موجود گفت که تمامی این جنجال ها کاملاً حساب شده و توسط کابینه نتانیاهو به اجرا گذاشته شده است.
رئیس پیشین اطلاعات نظامی، در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی هاآرتض میگوید: این جو عصبی که زمان آن برنامه ریزی شده، میخواهد اسرائیل را در حالت اضطراب نگاه دارد.
یک استاد دانشگاه تل الربیع(تلآویو) نیز در اینباره میگوید که اظهارات فزایندۀ مقامات اسرائیلی دربارۀ ایران، علاوه بر آماده کردن ذهن مردم برای پذیرفتن پیامدهای یک حملۀ احتمالی، میخواهد موضع گیری دولت آمریکا را در قبال ایران روشنتر و صریحتر کند. به عبارت دیگر، بنیامین نتانیاهو و ایهود باراک میخواهند از طریق افکار عمومی اسرائیل، آمریکا را تحت فشار بگذارند تا در صورت حملۀ نظامی اسرائیل علیه ایران، صریحاً از این کار پشتیبانی کند.
برخی دیگر از ناظران اسرائیلی معتقدند که این سیاست جوسازی نتانیاهو و وزیر جنگ کابینه اش، ایهود باراک میتواند نتایج عکس به بار آورد. به گفتۀ ایتان گیلبوئا کارشناس روابط آمریکا و اسرائیل، روش کنونی بنیامین نتانیاهو، آن هم درست پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روش مناسبی نیست؛ چرا که در نهایت میتواند بیاعتمادی میان دو کشور و عدم هماهنگی میان واشنگتن و تل آویو را باز هم بیشتر برملا کند.
عماد نجار
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس