رسانه های غربی و اهانت عاشورای 88 و جنایت غزه87
مهدی عزیزی
اگر توانستید انکار کنید ؛اگر قابل انکار نبود آن را تخریب نمایید ...
" آنچه که رسانه های غربی در واکنش به حضوربزرگ مردم ایران در روز تاریخی 9 دی ماه 1388 و پیش از آن انجام دادند ،تفسیری از این دو جمله است که "اگر توانستید انکار کنید؛ اگر قابل انکار نبود آن را تخریب نمایید ...
به طور کلی ماهیت واساس این رسانه ها انکار و تخریب گروههای اسلامی و تحریف واقعیت های جهان اسلام است . این جریانهای خبری درباره رویدادهای جهان اسلام و ایران همواره مواضع دوگانه ای را در پیش گرفته اند و به امروز محدود نمی شود.
این رسانه ها درحالی رویداد تلخ روز عاشورا را بزرگنمایی کردند که در بازتاب حضور میلیونی مردم ،نه تنها از کنار آن گذشتند بلکه تلاش کردند با حقارت تمام این حضور را تخریب کنند ،اقدامی که در توجیه کشتار 1400غیرنظامی در جنگ 22 روزه غزه ( دی ماه 1387 ) و کشتار 380 کودک یک ماهه تا 17ساله انجام دادند.
برای آنها مهم نیست که طرف مقابل این جریانها چه گروه و افرادی قراردارند مهم این است که آنها باید به سود جریانی اطلاع رسانی کنند که مخالف ارزشهای اخلاقی ،انسانی ، دینی و اسلامی است. و به طور کل جریانهایی که مخالف آمریکا و صهیونیسم هستند.
نقطه تشابه این رسانه ها در بازتاب رخ داد تاریخی روز 9 دی ماه 1388 با جنگ 22 روزه غزه در دی ماه 1387 در یک کلمه خلاصه می شود : حمایت از جریانهای ضد اسلامی ملتها " . جالب این است که همان روزنامه هایی که در جنگ 22 روزه غزه در کنار اسرائیل قرار گرفتند و تلاش کردند تا جنایات این رژیم را توجیه کنند در بازتاب رخ داد تاریخی ملت ایران نیز در کنار تعداد اندکی از صهیونیست طلب ها قرار گرفتند و به آسانی از کنار حضور میلیونی مردم تهران و دیگر شهرهای کشور گذشتند.
درباره رسانه های عربی نیز باید گفت ،روزنامه های چون الشرق الاوسط و الحیات که هر دو با حمایت سعودی ها اداره می شوند و برخی دیگر از رسانه های واگرای منطقه ، در زمان جنگ 22 روزه غزه چشمان خود را بر کشتارکودکان بستند و تلاش کردند تا این جنایت ها را توجیه کنند. مهمتر از آن اینکه سردبیران الشرق الاوسط و شبکه تلویزیونی العربیه و چند سردبیر روزنامه کویتی و اردنی از سوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به عنوان برترین سفرای اسرائیل مورد تقدیر قرارگرفتند . در آن زمان تسیپی لیونی وزیرخارجه اسراییل در کنفرانس امنیتی هرتزلیا با قدردانی از این افراد که تصاویرو اسامی آنها در سایت وزارت خارجه اسرائیل قرار گرفت گفت : این افراد از سفرای اسرائیل در جهان برتر هستند و به خوبی از اسراییل دفاع کردند.
همین رسانه ها در بازتاب رخ دادهای ایران نیز همان شیوه را دنبال کردند. و درست به همین دلیل افکار عمومی عرب و جهان اسلام اعتمادی به نوشته های آنها ندارد.شرم آور،اینکه زمانی که افکارعمومی مردم اروپا از جنایت غزه به خشم آمد و از رویکرد رسانه های خود انتقاد می کرد این رسانه ها ی عرب در کنار اسرائیل بودند..
آنچه را که می توان گفت این است که امروز بیش از 80 درصد رسانه ها ی جهان در اختیار آزانس های خبری یهود قرار دارد و بدیهی است که ما نباید انتظار بازتاب واقعیتهای جهان اسلام وایران را داشته باشیم .
24/
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس