فلسطین درآبانماه91
خبرگزاری قدس (قدسنا) : ترور احمد الجعبری" فرمانده گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" و آغاز جنگ 8 روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ممهترین حوادث آبانماه 91 در صحنه فلسطین است .
دوم آبانماه 1391 شیخ "حمد بن خلیفه آل ثانی" امیر قطر و همسرش "موزه بنت ناصر" به عنوان اولین رهبر عربی از زمان محاصره غزه در سال 2006 از طریق گذرگاه رفح وارد غزه شد . وی اجرای مصوبه اتحادیه عرب در زمینه بازسازی نوار غزه را مورد تاکید قرار داد و همگان را به عمل به وعده های خود در زمینه کاستن رنج و محنت های ملت فلسطین و ساکنان نوار غزه و شکستن سد محاصره فرا خواند. جنبش حماس نیز تاکید کرد که سفر امیر قطر به غزه حاوی پیامهای سیاسی است .
در سوم آبانماه 91 چهارجنگنده نظامی رژیم صهیونیستی با تجاوز به خاک سودان مجتمع صنایع نظامی "یرموک" را بمباران کردند که در پی این جنایت دو تن جان باختند و یک تن دیگر هم زخمی شد. جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن شدید این اقدام تجاوزکارانه، آن را مغایر با قوانین بینالمللی و ناقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورها دانست. این اقدام صهیونیستها همچنین با واکنشهای گسترده منطقه ای و بین المللی همراه بود .
در دهم آبانماه 91 رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه روز دانش آموز در در دیدارهزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان یکی از پَس رفت های دولت آمریکا از ارزشها و اصول مورد ادعای خود را، تسلیم محض بودن در برابر صهیونیست ها دانستند و فرمودند که چه ننگی از این بالاتر که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در مناظره های خود برای اثبات ارادت به صهیونیست ها، با یکدیگر مسابقه می گذارند و دولتهای آمریکا عملاً ملت خود را اسیر صهیونیست ها کرده اند . ایشان ضمن تبیین مراحل مختلف مبارزه ملت ایران با دولت مستکبر آمریکا اظهار داشتند: یکی دیگر از اصول مورد ادعای آنها، حمایت از حقوق بشر است در حالیکه بدترین اقدامات ضد حقوق بشری با حمایت آمریکا انجام میشود و صهیونیستهایی که شصت سال به طور علنی، حقوق ملت مظلوم فلسطین را پایمال کرده اند، مورد حمایت کامل دولت آمریکا هستند.
دوازدهم آبانماه 91 ابومازن در گفتگو با کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در اظهاراتی سوال برانگیز و در ادامه رویکرد سازشکارانهاش اعلام کرد تا زمانی که من رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین باشم، انتفاضه سومی علیه اسرائیل رخ نمیدهد. وی همچنین از حق خود برای بازگشت به زادگاهش در فلسطین اشغالی عقب نشینی کرد و گفت: ما خواستار استفاده از خشونت و سلاح نیستیم و میخواهیم از سیاست، مذاکرات و دیپلماسی به عنوان ابزارهای مقاومت مسالمت آمیز استفاده کنیم. این اظهارات ابومازن با واکنش شدید مقامات گروههای مقاومت در فلسطین مواجه شد به طوری که برخی از آنان خواستار محاکمه ابومازن شدند.
شانزدهم آبانماه 91 در پی حمله تروریستها به اردوگاه اوارگان فلسطینی در یرموک ، منابع آگاه سوریه اعلام کردند تمامی دفاتر وابسته به جنبش مقاومت اسلامی حماس در دمشق به دلایل امنیتی بسته شده است. درهفدهم آبانماه 91 در پی پیروزی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا،در انتخابات ریاست جمهوری ، دولت منتخب فلسطینی ابراز امیدواری کردکه انتخاب مجدد اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا، فرصتی واقعی برای بازنگری وی در سیاست های کشورش در رابطه با شیوه برخورد با مسائل امت عربی و اسلامی به ویژه مساله فلسطین و اهتمام به تحولات جاری در کشورهای عربی باشد و اوبه حمایتهای خود از رژیم صهیونیستی پایان دهد.
بیستم آبانماه91 "ایمون گلمور"وزیر امور خارجه ایرلند در اقدامی قابل تحسین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست تا محصولات تولید شده در شهرک های صهیونیستی را تحریم کنند.وی گفت : کشورش درصدد تحریم کامل محصولات شهرک های صهیونیستی است. تحریم این کالاها به کاهش رنج و محنت های شهروندان فلسطینی می انجامد و وظیفه اخلاقی تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا محسوب می شود.وی یادآور شد: این تحریم موجب توقف ساخت و ساز و توسعه غیر قانونی شهرک های یهودی می شود. در همین حال روزنامه صهیونستی "یدیعوت آحارانوت" نوشت: این نخستین بار است که یک وزیر خارجه اروپایی درخواست تحریم کالاهای شهرک های صهیونیستی را مطرح می کند. در بیست و یکم آبانماه 91 جنبش حماس سند اصول ملی فلسطین را منتشر کرد.در این سند برپایبندی همه فلسطینیان به میثاق ملی تاکید شده است و تمامی رهبران ملی هشدار داده شده است هر کس در این زمینه و یا بخشی از آن کوتاهی کند خائن به فلسطین محسوب می شود.
بیست و چهارم آبانماه 91(جنگ 8 روزه) یک فروند جنگنده رژیم صهیونیستی خودروی حامل "احمد الجعبری" فرمانده گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" را مورد حمله قرار داد و وی را به شهادت رساند الجعبری یکی از شخصیتهای برجسته حماس و از موسسان و عاملان مهم شکلگیری گردانهای موشکی و فردی بود که در جریان مذاکرات رژیم صهیونیستی با حماس برای آزادی «گیلعاد شالیت» تک اسیر این رژیم در نزد مقاومت فلسطین موفق شد شروط مقاومت را به تلآویو تحمیل کرده و در مقابل آزادی شالیت 1027 اسیر فلسطینی در بند زندانهای این رژیم را طی دو مرحله از زندان آزاد کند که این امر برای مقاومت فلسطین پیروزی بزرگی محسوب میشد و جایگاه حماس و مقاومت را در نزد مردم فلسطین تقویت کرد.پس از ترور الجعبری، رژیم صهیونیستی که این عملیات را دستاورد بزرگی برای خود میدانست، حملات گسترده هوایی علیه نوار غزه را آغاز کرد و این حمله آغاز جنگی دوباره علیه نوار غزه بود که جنگ 8 روزه لقب گرفت .
بیست و پنجم آبانماه 91(جنگ 8 روزه) در پی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه گردان های شهید عزالدین شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی برای اولین بار در تاریخ اشغال فلسطین شهر تل آویو را با یک فروند موشک از نوع فجر 5 هدف قرار دادند که این اقدام سلحشورانه تمامی صهیونیست ها را غافلگیر کرد. همچنین مقامات ایران ، روسیه مصر و ترکیه ضمن محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه خواستار توفق فوری جنایات اسرائیل در غزه شدند .
بیست و هشتم آبانماه 91 (جنگ 8 روزه) جنگنده های رژیم صهیونیستی منزل خانواده فلسطینی "الدلو" را در محله "النصر" در غرب شهر غزه هدف قرار دادند که در نتیجه این جنایت، 12 عضو این خانواده از جمله 6 کودک و 3 زن فلسطینی که 2 تن از آنان سالخورده بودند به شهادت رسیده و 20 تن دیگر از اعضای همین خانواده زخمی شدند. در این روز همچنین گردان های شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" مسئولت حمله موشکی به شهرهای تل آویو، مجدل و ناح العوز و یک ناوچه جنگی صهیونیستی در دریا را بر عهده گرفت.
بیست و نهم آبانماه 91(جنگ 8 روزه) گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" اعلام کرد در 4 روز پس از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه بیش از 1000 فروند موشک و گلوله به سمت اهداف صهیونیستی شلیک کرده است که بیش از 7 صهیونیست کشته و 187 نفر زخمی شده اند.همچنین در این روز گروهان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از شهادت یکی از فرماندهان عملیاتی خود به نام "سیف الدین محمود صادق" (30 ساله) فرمانده یگان موشکی این گروهان ها خبر داد.
سی ام آبانماه 91 (جنگ 8 روزه) گردان های شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس6 فلسطینی را به اتهام جاسوسی برای ارتش رژیم صهیونیستی و رساندن برخی اخبار و اطلاعات نظامی به آن اعدام کرد.از سوی دیگر شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی از حجم خسارت های واقعی وارده به رژیم صهیونیستی در نتیجه حملات مقاومت فلسطین به شهرها و شهرک های صهیونیست نشین پرده برداشت و اعلام کرد 718 باب منزل و 30 موسسه تخریب و240 دستگاه خودرو منهدم شده اند . در همین حال گروه های مقاومت فلسطین با طرح پیشنهادی رژیم صهیونیستی برای آتش بس و آرام سازی اوضاع در باریکه غزه موافت کردند. دراین جنگ نابرابر 161فلسطینی شهید و1200نفر زخمی شدند.ویک میلیاردودویست میلیون دلار هم به غزه خسارت وارد شد.در این نبرد 19 صهیونیست کشته و653 نفر زخمی شدند.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس