ادامه اعتراضات اسراییلیها به سیاست اقتصادی تل آویو
اعتراضات گسترده سال 2011 در شهرهای مختلف اسراییلی علیه بی عدالتی اجتماعی و نابرابری اقتصادی در سال 2014 نیز ازسرگرفته شده است و ادامه دارد.
بگزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) بنوشته روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت، صدها تن از فعالان اجتماعی مقابل میدان رابین در تل الربیع (تل آویو) علیه افزایش هزینه های زندگی، سیاست اقتصادی این رژیم، افزایش فقر و شکافهای اجتماعی تجمع و تظاهرات کردند و خواستار برقراری عدالت اجتماعی شدند.
"ایوی بنیامین" یکی از سازمان دهندگان این تظاهرات گفت: بعد از اینکه ما در سال 2011 به خیابانهای ریختیم و تظاهرات کردیم کمیته ای تشکیل شد تا به درخواست های ما رسیدگی کند و چندین حزب جدید سیاسی نیز شکل گرفت و ما منتظر تغییر بودیم اما تغییری هرگز اتفاق نیافتاد و برعکس همه چیز بدتر شده است.
"چارلی بیتون" یکی از بنیانگذاران جنبش اعتراضی اسراییلی به نام "پلنگ سیاه" که دنبال عدالت اجتماعی برای اسراییلی های میزراهی است نیز در جمع تظاهرکنندگان گفت: اسراییل به جامعه ایی فقرزده تبدیل شده و ما روز به روز فقیرتر می شویم.
سیاستمداران به ما می گویند که ما با شما هستیم اما اصلا به فکر عموم نیستد و کاری نمی کنند. وی افزود: والدین ما در شرایط سختی به سر می بردند اما امیدوار بودند که شرایط خوب خواهد شد.
ما از آنها پول و درآمد بیشتری داریم اما شرایط سخت تری داریم ما می دانیم که فرزندان و نسل بعدی ما هیچ شانسی برای داشتن خانه در این سرزمین ندارند. "ایلان گیلون" یکی از اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: اسراییل نیاز به نخست وزیری دارد که تصمیمات حساس بگیرد. اسراییل توسط گروهی از بانکها، موسسه های بیمه و شرکتهای املاک و مستغلات قبضه شده است.
"تامر زندبرگ" یکی دیگر از اعضای پارلمان اسرائیل حامی تظاهرکنندگان اجتماعی مدیریت و سیستم رهبری رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت:جامعه صهیونیستی پی برده است که فساد تنها مربوط به جنایتکاران نیست بلکه گریبانگیر سیاستمداران نیز می شود. تنها در یک سال گذشته شش اسراییلی بدلیل مشکلات اقتصادی و افزایش هزینه های زندگی خودکشی کرده اند.
در این مدت شمار زیادی نیز اقدام به خودسوزی کردند که اکثر آنها جنبه سیاسی و اقتصادی داشته و در اعتراض به نابرابريهای اجتماعي و اقتصادی و افزایش هزینه های زندگی بوده است.
این اعتصابات دنباله اعتراضات گسترده سال 2011 در شهرهای مختلف اسراییل علیه بی عدالتی اجتماعی و نابرابری اقتصادی بوقوع پیوست ومعترضان معتقد بودند با توجه به سیاست سرمایه سالاری حکومت صهیونیستی هرچقدر سرمایه داران و اصحاب صنایع فربه تر می شوند جامعه اسراییل لاغرتر و ضعیف تر می شود.
اعتراضات اولیه ابتدا علیه افزایش بی رویه قیمت کالاهای اساسی همچون انرژی و مواد غذایی صورت گرفت و رفته رفته به مسایل دیگری از جمله تبعیض بین یهودیان شرقی و غربی و سفید و سیاه پوست نیز کشیده شد و همچنان این اعتراضات در قالب اعتصاب و تحصن ادامه دارد.
مقامات صهیونیستی تظاهرات نیم میلیونی ذکر شده را با تشکیل کمیته ای تحت نام تراختنبرگ موقتا متوقف کردند. مشکلات اقتصادی و اجتماعی در اسراییل پس از ان سر باز کرد که بحران مالی و اقتصادی کشورهای اروپایی و آمریکا را به عنوان حامیان اصلی مالی در بر گرفت.
ظرف دو سال گذشته، سرزمینهای اشغالی شاهد تظاهراتهای گسترده ای علیه سیاستهای اقتصادی رژیم صهیونیستی بوده است و بزرگترین تظاهرات تاریخ این رژیم سال گذشته علیه سیاست این رژیم رقم خورد.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس