رویدادهای فلسطین درفروردین92
تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می کنیم
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین روز از سال 1392، در اجتماع عظیم زائران حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) در بیانات خود به ارزیابی دستاوردها و پیشرفتهای زیربنایی عظیم ملت ایران درسال 1391 درسایه موانع و تبلیغات گسترده بدخواهان این ملت بزرگ پرداختند. ایشان با بیان نکات اساسی در مورد موضوع مذاکره با آمریکا، اقدام هوشمندانه پیش از اجرای نقشه دشمن را تبیین کردند. رهبر معظم انقلاب، برخی تلاشهای مذبوحانه در عرصه امنیتی و کوشش برای کاهش نفوذ و قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران را، از جمله اقدامات خصمانه بدخواهان دانستند و افزودند : درمسائل منطقهای کار به جائی رسید که (دشمنان)اعتراف کردند، بدون حضور و رأی ایران، هیچ مشکل بزرگی در منطقه حل نخواهد شد. در قضیهی تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران در پشت صحنه موجب شد تا آنها اعتراف کنند که در مقابل رزمندگان فلسطینی شکست خوردند. حضرت آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: اگر چنانچه حضور و قدرتنمائی جمهوری اسلامی نبود، ــ این موضوع را ما نگفتیم، آنها گفتند و اصرار کردند ــ مبارزان فلسطینی نمیتوانستند در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت کنند، چه برسد به این که اسرائیل را به زانو در بیاورند. تجلی این اقتدار در جنگِ هشت روزه بود که فلسطینیها توانستند اسرائیل را به زانو در بیاورند و این اولین برای بار در تاریخ تشکیل رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی رخ داد. ایشان با اشاره به مسئله دشمنی رژیم صهیونیستی با ملت ایران تصریح کردند: گاهی سردمداران رژیم صهیونیستی ما را تهدید به حملهی نظامی میکنند؛ اما بهنظرم خودشان هم میدانند، و اگر نمیدانند، بدانند که اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تلآویو» و «حیفا» را با خاک یکسان خواهد کرد. بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد واکنش قاطعانه ایران در صورت سرزدن هر گونه اشتباهی از سوی رژیم صهیونیستی، وحشت این رژیم را به دنبال داشت. بازتاب این بیانات در رسانه های جهان، اخبار مربوط به سفر رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه (بیست و نهم اسفند91 ) را به حاشیه راند.
سال 1392 درحالی آغاز شد که باراک اوباما درنخستین سفر خارجی¬ دردور دوم ریاست جمهوریش"سرزمینهای اشغالی فلسطین"را مقصد سفر خود انتخاب کرد.تاکید بر پایبندی به امنیت اسرائیل و «ملت یهود» برغم ادعاهای وی برای حل و فصل نهایی مسئله فلسطین و رؤیاهای رژیم های عربی برای رهایی از این مسئله، بخوبی عیان ساخت که این سال را باید سال افزایش حمایتهای همه جانبه آمریکا از رژیم اسرائیل و نیز هماهنگی بیشتر مقامات آمریکا با توطئه های این رژیم علیه مردم فلسطین دانست.دراین زمینه می توان به توطئه های واشنگتن برای ممانعت از تحقق آشتی ملی فلسطین ونیزطرح به اصطلاح صلح جان کری برای تثبیت اشغالگریهای رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن حقوق فلسطینیان اشاره کرد. در چارچوب این طرح مقامات آمریکایی بارها تاکید کرده اند که کشور آتی فلسطین باید فاقد ارتش بوده و کنترل امنیتی آن در اختیار آمریکا و رژیم صهیونیستی باشد؛ تا در سایه ممانعت از استقلال کشور آتی فلسطین، زمینه را برای تداوم جنایات رژیم صهیونیستی فراهم کنند؛ از اینرو سال 1392 را می توان، سال آشکارتر شدن بی¬نتیجه بودن مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی و نمایان¬تر شدن نقش این مذاکرات در گستاخی این رژیم در تداوم جنایاتش علیه فلسطین دانست.
- انتخاب مجدد خالد مشعل
شورای مشورتی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» دوشنبه 12 فروردین ماه در قاهره تشکیل جلسه داد ورهبران آن، خالد مشعل را برای یک دوره چهار ساله دیگر به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب کردند. خالد قدومی، نماینده حماس در تهران در این باره گفت: انتخاب مجدد مشعل به عنوان رئیس دفترسیاسی با وجود اعلام قبلی وی مبنی بر عدم نامزدی برای تصدی این سمت، نتیجه پافشاری اعضا ومخالفت شورا با تصمیم وی بود. وی افزود: با وجود اینکه خالد مشعل ازمدت ها قبل اعلام کرده بود که تصمیم ندارد بار دیگر نامزد تصدی ریاست دفتر سیاسی حماس شود؛ ولی شورای مشورتی که مسئولیت اصلی انتخاب رئیس دفتر سیاسی را برعهده دارد، وی را مناسب ترین فرد برای سکانداری حماس در مقطع کنونی و آینده تشخیص داد. خالد مشعل از بدو تاسیس حماس یکی از بنیانگذاران این جنبش و عضو دفتر سیاسی آن به شمار می-رود. وی از سال ۱۹۹۶ ریاست دفتر سیاسی این جنبش را برعهده گرفت و در آوریل 2013 در این سمت ابقا شد .
- استعفای سلام فیاض
سلام فیاض" نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین 21 فروردین ماه 92 پس از تشدید اختلافات با عباس درباره سیاستهای دولت، از سمت خود کناره گیری کرد. وی همچنین در جریان ملاقات با رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در 24 فروردین، ضمن تقدیم استعفانامه خود به اوخواستار آن شد که دوباره مامور تشکیل دولت جدید نشود. درخواست اقشار مختلف مردم فلسطین از فیاض برای استعفا به خاطر تشدید مشکلات اقتصادی، مخالفت شمار زیادی از رهبران فتح با سیاستهای مالی فیاض،اختلاف وی با نبیل قسیس وزیر دارایی کابینه اش که مدتی قبل استعفا داده بود و فیاض بدون در میان گذاشتن موضوع با ابومازن آن را پذیرفته بود، مخالفت فیاض با بازگشت قسیس وبالاخره شایعه پشتیبانی باراک اوباما و جان کری از فیاض باعث شد مسئولان فلسطینی از ابومازن بخواهند فیاض را ابقا نموده و وی را برکنار ننماید. اما در نهایت 26 فروردین ماه 92، پس از یک هفته کش و قوس ابومازن استعفای سلام فیاض را پذیرفت و از وی خواست تا زمان تشکیل دولت جدید به کار خود ادامه دهد.
حمله سایبری
بیستم فروردین ماه 92 کمپین مبارزه با رژیم صهیونیستی در طرح بین المللی حمله سایبری به این رژیم ظرف 24 ساعت توانستند با ثبت بیش از 60 میلیون حمله به سایت های اصلی وزارتخانه های صهیونیستی موجب شوند تا 3 میلیارد دلار خسارت به این رژیم وارد شود. به این ترتیب، بزرگترین حمله سایبری در تاریخ اینترنت ثبت شد و مدافعان حقوق فلسطینیان موفق شدند طی آن ضربات جدی ای به امنیت سایبری صهیونیسم وارد کنند. در میان سایت های هدف، سایت نخست وزیر و وزیر امور خارجه و همچنین بورس تل آویو بیشترین آسیب را دید، همچنین صفحه فیس بوک سخنگوی ارتش صهیونیستی و سایت سازمان جاسوسی موساد، وزارت جنگ و حزب کادیما، نیز مورد حمله قرار گرفت و تصاویر زندانیان فلسطینی در حالت اعتصاب غذایی روی سایت های صهیونیستی قرار گرفت. بنابراین گزارش، در این حمله سایبری 100 هزار سایت، 40 هزار صفحه فیس بوک، 30 هزار حساب بانکی و هزار حساب توئیتر هک شد.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس