گزارش اختصاصی/
تامین بودجه اولویت اصلی رسانههای صهیونیستی/ نمونه ای از مصادیق زورگویانه در فضای سایبر

اخیرا در سایت های رسانه ای و خبری متعلق به رژیم صهیونیستی مشاهده شده است که سیاست های فنی این سایت ها طی فرآیندهایی از کاربر درخواست دارد تا با به حداقل رساندن ضریب امنیتی مرورگر خود بتواند به مطالعه خود از محتوای سایت ادامه دهد.
خبرگزاری قدس (قدسنا) : امروزه بحث امنیت و حریم اختصاصی جز معضلات کاربران دنیای دیجیتال است و تکنولوژی های ضد تبلیغاتی علیه بدافزارهای تبلیغاتی به نام (adblocker) تعبیه شده اند و مرورگرهای مشهور همچون گوگل کروم ارائه این سرویس ها را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند. در این خصوص گزارش کوتاهی در خصوص دهن کجی رسانه های رژیم صهیونیستی به این سنت دنیای مدرن، تهیه شده است.
اخیرا در سایت های رسانه ای و خبری متعلق به رژیم صهیونیستی مشاهده شده که سیاست های فنی این سایت ها طی فرآیندهایی از کاربر درخواست دارد تا با به حداقل رساندن ضریب امنیتی مرورگر خود بتواند به مطالعه خود از محتوای سایت ادامه دهد.
یکی از محل های درآمد رسانه های دیجیتال فضای تبلیغاتی می باشد که مطابق قوانین بین المللی رسانه های دیجیتالی فضای این تبلیغات باید کاملا ایمن باشد و دارای محتوای استاندارد باشد یعنی به دور از محتوای ضد ارزشی، خشونت آمیز و یا مطالب آزار دهنده باشد.
مرورگرهای اینترنتی بنابر احراز هویت سایت های گوناگون استانداردهایی را تحت عنوان License، Adfree، spamfree ،Parental Advice صادر می کنند و شرایطی را ایجاد می کنند که کاربر اینترنتی به صورت ناخواسته دچار مزاحمت های دیجیتالی نشود.
کاربران اینترنتی این روزها شاهد این پدیده هستند که سایت های خبری و اطلاع رسانی متعلق به رژیم صهیونیستی با توجه به این شرایط از کاربر خود می خواهند برای ادامه مطالعه محتواهای این سایت ها کمک افزار های ضد تبلیغاتی خود را غیر فعال کنند.
آنچه که بدیهی است این است که این سایت های خبری متعلق به رژیم صهیونیستی در تعامل با حامیان اقتصادی خود مخاطبین را وادار به دیده شدن طیفی از تبلیغات اقتصادی اسپانسر می کنند تا در مقابل بازتاب بیشتری در بین مخاطبین خود، بتوانند سطح درآمد خود از محل تبلیغات را افزایش دهند.
این تاکتیک محیط ایمن کاربر را از بین می برد و مدیر سایت قادر به دستیابی اطلاعات محرمانه کاربر می شود، و علاوه بر این موضوع، این تاکتیک که مخاطب را وادار به بازدید از تبلیغات می کند نوعی بی احترامی به مخاطبین است.
البته چنین سیاست های خصمانه ای از سوی رسانه های رژیم صهیونیست بعید نیست چرا که دستگاه های مختلف این رژیم در هر زمینه ای ثابت کردند که فقط با تکیه بر زور به اهداف خود دست پیدا می کنند، پیش از این نیز مشاهده شده بود که بسیاری از سایت های خبری این رژیم برای ادامه فعالیت کاربر های خود از مصادیق زورگویانه دیگری همچون کمک های مالی و یا صندوق های نظرسنجی استفاده می کردند که در یکی از این نظرسنجی ها از مخاطب خواسته شده بود برای ادامه استفاده از سایت به این سئوال پاسخ دهد که "قدس، پایتخت چه کشوری است؟" در جواب کاربر مجبور بود تا از دو گزینه 1-اسرائیل 2-فلسطین گزینه اول را انتخاب کند چرا که اگر گزینه فلسطین را انتخاب میکرد وبگاه سایت پیامی برای مخاطب ارسال میکرد مبنی بر اینکه "پاسخ شما اشتباه است پاسخ صحیح اسرائیل است."
آنچه که از این سیاست های خصمانه در رسانه های رژیم صهیونیستی می توان استنباط کرد این است که اولا با اختلاس های مالی درون کابینه نتانیاهو بودجه رسانه ها دچار ضعف اقصادی شده است و از طرف دیگر این رژیم قصد دارد که به هر نحوی به مخاطب این پیام را تلقین کند که قدس شریف پایتخت رژیم صهیونیستی است حتی اگر مخاطب مخالف این امر باشد.
انتهای پیام/م.ک/
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس