در نشست «پارلمان ها در حمایت از قدس» عنوان شد؛
تشریح راهکارهای مبارزه با روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی؛ از تصویب قوانین در مجالس کشورها تا تهیه لیست سیاه

در این نشست بر لزوم تصویب قوانینی از سوی کشورهای مختلف در سطح داخلی و منطقه ای برای جرم دانستن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی چه از سوی شخصیت ها و چه از سوی دولت ها تاکید شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از عربی 21، شرکت کنندگان در نشست دو روزه «پارلمان ها برای قدس» در ترکیه، اقدام برخی کشورهای عربی در برقراری روابط با رژیم صهیونیستی را در بخش های ورزشی و اقتصادی و حتی دیگر عرصه ها محکوم کردند.
در این نشست بر لزوم تصویب قوانینی از سوی کشورهای مختلف در سطح داخلی و منطقه ای برای جرم دانستن عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی چه از سوی شخصیت ها و چه از سوی دولت ها تاکید شد. شرکت کنندگان همچنین بر لزوم تهیه یک لیست سیاه از افرادی که وارد روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شده اند، تاکید کردند.
نمایندگان پارلمان های مختلف کشورهای منطقه و جهان در این نشست، هدف از روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محو مساله فلسطین در همه سطوح سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانستند.
ماموریت شرافتمندانه و لزوم بازنگری حکام عرب در رویکردهای خود
«ناصر الفضاله» از اعضای سابق پارلمان بحرین و عضو کمیته اجرایی اتحادیه «پارلمان ها برای قدس» در این باره گفت: همه ملت های اسلامی و عربی با عادی سازی روابط از هر نوعی با رژیم صهیونیستی مخالفند و آن را محکوم می کنند.
وی با تاکید بر لزوم تصویب قوانینی در کشورهای عربی و اسلامی در زمینه ممنوعیت و جرم دانستن عادی سازی با رژیم صهیونیستی تأکید کرد: این یک ماموریت شرافتمندانه است که ما باید آن را به انجام برسانیم.
وی در ادامه با اشاره به مخالفتهای شدید مردم با روند عادی سازی روابط تاکید کرد: ما در بین مردم مشاهده کردیم که یک فشار شدید مردمی می تواند تغییر بزرگی را در مواضع دولت های عربی در زمینه عادیسازی روابط ایجاد کند.
وی افزود: دشمن صهیونیستی تاکنون نتوانسته است که عادیسازی روابط را در سطح مردمی پیش ببرد این تحولات با وجود آن رخ داده است که حکومت ها و کشورهای عربی پروتکل هایی در روند عادی سازی روابط با صهیونیستها به امضا رسانده و به ویژه عادی سازی روابط اقتصادی را کلید زدند، اما هدف نهایی صهیونیستها که همان عادی سازی روابط در سطح مردمی است هرگز رخ نداده است.
«خالد البوقرعی» از نمایندگان پارلمان مغرب نیز این باره تاکید کرد: سخن از تصویب قانونی که حکومتهای عربی و اسلامی را به توقف هرگونه روابط عادی سازی روابط با اشغالگران اسرائیلی مجبور کند بسیار سخت است، متاسفانه جهان عرب و جهان اسلام از تفرقه و رنج می برند و در این زمینه ما شاهد یکپارچگی نیستیم.
وی ناآرامی ها در کشورهای عربی را عامل رضایتمندی رژیم صهیونیستی دانست و افزود: حکامی که به خودشان اعتماد ندارند به سوی رژیم صهیونیستی می روند و خواهان عادیسازی روابط میشوند، این در شرایطی است که اشغالگران حتی از حمایت از خود در برابر مقاومت قهرمان فلسطین ناتوانند.
وی تاکید کرد: حاکمان عربی باید در پی حمایت حقیقی از سوی مردم خود باشند و با ایجاد یک نظام دموکراتیک حقیقی رضایتمندی مردم خود را فراهم کند.
«محمود الزهار» عضو مجلس قانونگذاری فلسطین که در این نشست حضور داشت، افزایش روند تحرک کشورهای عربی به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به صورت علنی را محکوم کرد و افزود: متاسفانه در برهه اخیر شاهد کاهش شدت مواضع حمایتگرانه از فلسطین بوده ایم، من از پارلمانهای میخواهم که به مواجهه با عادی سازی روابط و تلاش برای شکست روند آن بپردازند.
الزهار تاکید کرد: رژیم صهیونیستی از طریق روابط با برخی کشورهای عربی در پی سرپوش نهادن بر جنایات خود و نیل به هدف اساسی در از بین بردن هویت قومی ملی اسلامی و مسیحی فلسطین و از بین بردن میراث ملی فلسطین است تا خود را در جایگاه مقبولی در جامعه جهانی قرار دهد.
انتهای پیام/م.ت/22
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس